Rouwbloemwerk Zevenhuizen

Persoonlijk rouwbloemwerk in Zevenhuizen laten samenstellen

Wilt u een persoonlijk rouwbloemwerk in Zevenhuizen laten samenstellen? Met veel interesse, inleving en creativiteit verzorgen wij graag de bloemen voor een uitvaart of crematie. Daarom besteden wij hier ook veel aandacht aan. Uw wensen staan voorop bij het vormgeven van het bloemstuk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een persoonlijk voorwerp in het stuk verwerken, zoals iets wat betrekking heeft op de hobby of het werk van uw dierbare. Vragen staat vrij en wij nemen alle tijd voor u om te luisteren, zodat wij er wat moois van kunnen maken. Benieuwd naar voorbeelden van een persoonlijk rouwbloemenwerk uit Zevenhuizen? Bekijk onze fotogalerij! Persoonlijk rouwbloemwerk in Zevenhuizen laten samenstellen

Rouwbloemwerk

Verschillende mogelijkheden van rouwbloemwerk in Zevenhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten rouwbloemwerk en bieden u veel mogelijkheden. Alvorens wij een bloemwerk samenstellen, bespreken en beluisteren wij uw wensen. Wilt u dit graag in alle rust doen? Wij komen ook bij u thuis langs om uw wensen te concretiseren. Een van de mogelijkheden van het laten samenstellen een rouwbloemwerk in Zevenhuizen is een rouwboeket. Dit is een handgebonden boeket met een platte achterkant. Hierdoor is het mogelijk om deze neer te leggen bij de kist en het graf. De vorm van een biedermeier is heel geschikt als u er iets persoonlijks in wilt verwerken. Wilt u een rouwbloemwerk in Zevenhuizen samenstellen aan de hand van persoonlijke wensen? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en bijzonder bloemwerk.

Druppels, ovalen, harten of kransen laten samenstellen

Naast het laten samenstellen van een rouwbloemwerk in Zevenhuizen in de vorm van een handgebonden boeket of biedermeier zijn er nog meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een druppel of ovaal. Hierbij werken wij vaak met één soort bloemen, maar gemengd kan natuurlijk ook. Ook het schikken op basis van groepen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een rouwbloemwerk in een speciale vorm? Wij maken ook harten en kransen door bloemen in steekschuim te steken. Hierbij kunt u kiezen uit een open of gesloten hart. Bij het open hart wordt alleen de rand opgevuld en bij het gesloten hart is alleen de binnenkant helemaal opgevuld. Bestel direct een rouwbloemwerk in Zevenhuizen door contact met ons op te nemen! Onze zaak is goed bereikbaar vanuit de omgeving, dus ook voor een bruidsboeket in Moordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Kistversiering op basis van uw specifieke wensen

Wilt u niet alleen een rouwbloemwerk laten samenstellen maar de gehele kist versieren met bloemen? Kies dan voor kistversiering waarbij alle soorten bloemen en kleuren verwerkt kunnen worden. Hierbij zijn verschillende soorten stijlen mogelijk, van klassiek tot modern. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een persoonlijk rouwbloemwerk in Zevenhuizen en wij maken het voor u. Bel gerust (ook buiten openingstijden) naar 06-12630008 voor meer informatie. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het samenstellen van een speciaal bruidsboeket in Moordrecht en omgeving.