Moswanden

Mos is een natuurproduct dat toepasbaar is in elk interieur. Een moswand op kantoor is een trendy en ruimtebesparende groene toevoeging waar geen onderhoud bij nodig is. Een fantastische manier om veel groen naar binnen te halen. Het mos ziet er niet alleen prachtig uit maar draagt ook bij aan de akoestiek. Drukke of hol klinkende ruimtes worden hier door prettiger om in te werken, omdat het mos een deel van het geluid absorbeert.

Wij gebruiken verschillende soorten mos in verschillende kleuren. Ook schors verwerken we erin.

Het maken van een moswand is maatwerk. Elke creatie wordt uitgedacht en met de hand op een paneel geplakt. Maar eerst maken we de panelen op uw gewenste afmeting. En maken we er een afwerkrand omheen. Zo kunnen wij een moswand in elk formaat maken. Maar dat niet alleen, het maakt elke moswand uniek. De exacte kosten van een moswand hangen af van welk mos en welke afmeting met of zonder logo.

  • Moswanden zijn onderhouds vrij. Geniet zelfs op plekken met weinig daglicht van een groene werkomgeving.
  • Moswanden worden met de hand gemaakt. Daardoor in elke vorm maat en gewenste samenstelling mogelijk.
  • Moswanden verbeteren de akoestiek. Zacht materialen waaronder mos, absorberen geluid.
  • Moswanden zien wij als ruimtebesparend groen, zo kunnen kleine ruimtes omgetoverd worden tot een groene omgeving zonder dat het veel ruimte inneemt.
  • Moswanden hebben een lange levensduur.Dit maakt het een duurzaam product, waar iedereen op kantoor extra lang van geniet.