Abonnementen

Zakelijk       

Een bloemetje bij de balie wordt toch iedereen vrolijk van. Of de aankleding van uw kantoor met levende planten, mos wanden (geen onderhoud aan). Dit is allemaal mogelijk.

Eenmaal per week, of eens per 2 weken nieuwe bloemen op de toonbank, in de wachtruimte of vergaderzaal. Een mooi bloemstuk kan natuurlijk ook. U laat zien dat u het belangrijk vind dat men zich thuis voelt in uw bedrijf.

Ik lever de boeketten inclusief vazen en schalen en u krijgt steeds een nieuwe in bruikleen. Het oude boeket met vaas neem ik weer mee terug zodat u nergens werk aan heeft.

  

Heeft u een Restaurant ?

Bloemen op de tafeltjes maakt uw restaurant nog gezelliger. Dat hoeft niet duur te zijn. Door een enkele bloem met wat groen. Of als het wat meer mag kosten, wat meer bloemen in een vaasje. Maakt het geheel al gezelliger. Dan hebben de gasten een echt thuisgevoel, en dat is toch heel wat waard.

  

Particulieren

Ook voor particulieren kunnen we een bloemen abonnement verzorgen. Iedere week of om de week een vers bosje bloemen op tafel is toch wel gezellig. Ook hier zit het boeket al in de vaas en krijgt u elke keer weer een andere variatie op tafel. Hij wordt gratis bij u thuis bezorgt op de dag die u graag wenst. Meer vragen kom gerust naar de winkel.

Bent u geïnteresseerd. Ik wil net als u graag weten met wie we van doen hebben, vandaar dat ik me graag kom voorstellen in een persoonlijk gesprek. Dus neem gerust contact met mij op.

Een mooi bloemstuk meenemen naar u relatie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld een bloemstuk met een fles wijn erin.