Bloemist Zevenhuizen

Haal de bloemist naar Zevenhuizen

Wij kunnen u een boeket thuis bezorgen als bloemist in de buurt van Zevenhuizen. Geen idee wat u een kennis of familielid cadeau moet doen met zijn of haar verjaardag? Kom samen bij ons een workshop bloemschikken volgen in onze bloemist in Moordrecht. Onze workshops zijn geschikt voor jong en oud en iedereen die meedoet gaat aan het eind van de avond naar huis met een prachtig bloemstuk. Bent u niet zo creatief, dan hoeft u dus niet bang te zijn dat zo’n workshop niks voor u is. Wij bieden bijvoorbeeld workshops met Pasen aan of juist voor de kerst. Met een select groepje bestaande uit een aantal personen zullen we dan een feestdag gerelateerd bloemstuk gaan maken. Organiseert u een uitje met collega’s en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Bloemist bezorgt in Zevenhuizen rouwboeketten 

Naast gewone boeketten maken wij als bloemist voor Zevenhuizen bewoners ook rouwboeketten op aanvraag. Als iemand in uw naaste kring is overleden is het een mooi gebaar zijn om een bloemetje neer te leggen. En rouwbloemwerk is niet iets wat snel gemaakt is. We willen te allen tijde naar uw wens luisteren en kunnen bij u thuis overleggen als dat fijner voor u voelt. Een rouwboeket is een symbolische laatste groet, we begrijpen dus dat het belangrijk is om hier de tijd voor te nemen. We maken verschillende rouwboeketten, denk bijvoorbeeld aan ronde of ovalen boeketten. Wilt u een boeket in de vorm van een hart, of een andere sprekende vorm? Dan kunt u ons gerust vragen naar de mogelijkheden. Op onze Facebookpagina en website vindt u verschillende voorbeelden van boeketten die wij eerder hebben samengesteld. Wij zijn er voor de klant Wij bevinden ons al lange tijd in het vak en weten dus precies het gevoel van u over te brengen in een boeket, wat voor soort boeket het ook is. Een van onze specialiteiten is dat we alle tijd nemen om naar u te luisteren. 

We zijn een flexibele en creatieve bloemenwinkel. 

Bent u op zoek naar een boeket, maar ziet u in de winkel geen boeket staan dat bij u past? Dan gaan we samen kijken wat dan wel bij u past. Veel bloemen die we gebruiken in onze boeketten staan in de winkel. Heeft u een mooie bloem gezien die u graag verwerkt ziet in het boeket? Dan gaan wij graag aan de slag om een mooi boeket om deze bloem heen te maken! Wij vinden u als klant heel belangrijk en proberen daarom altijd zo goed mogelijk met u mee te denken. Denk ook aan onze bezorgservice. We bezorgen namelijk bijvoorbeeld als bloemist ook in Gouda en omgeving! 

Hoelang blijven onze bloemen mooi?

Kwaliteit vinden we bij ons bedrijf erg belangrijk. We proberen dan ook de bloemen zo vers mogelijk in te kopen. Als u bij ons een mooie bos bloemen koopt weet u zeker dat wij u zo goed mogelijke kwaliteit aanbieden. Begint uw boeket het na 10 dagen wat minder mooi te worden? Dan hebben wij een leuke tip. Pak een klein vaasje uit de kast en vul deze met de bloemen die er nog mooi en vers uitzien. Zo heeft u voor u gevoel een heel nieuw bosje bloemen in de kamer staan.